Milli Eğitim Vakfı Güleç Demirel Ortaokulu

WEB https://mevgulecdemirelortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MAHMUTLAR MAH. 131 NOLU SK. GÜLEÇ DEMİREL ORTAOKULU SİTESİ NO: 36/1 ALANYA / ANTALYA
VİZYON : Eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi çağının gereklerini Yerine getiren ulusal ve evrensel değerler doğrultusunda farklılık yaratan bir okul olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda; okulumuzun çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmasını, okulumuz ve diğer okullar arası çevre koordinasyonu ile verilen hizmetlerden tüm paydaşların yararlanmasını sağlayarak okuldaki öğrenci ve personelin etkinliğinin, verimliliğini ve okulumuzdan yararlananların memnuniyetinin arttırılmasını sağlamak.
BAŞARILAR : ...

Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Öğrenciler için servis ve otobüs. Öğretmenler için 10dk yürüme mesafesinden geçen otobüs.
Yerleşim Yeri : Mahmutlar-Alanya-Antalya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 Km